Κατηγορίες
Science of Cooking Νέα

Έργο Science of Cooking-εκπαιδευτικό σεμινάριο “Η Επιστήμη της Μαγειρικής”

Επιτυχής ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Η Επιστήμη της Μαγειρικής» στη Λιουμπλιάνα.

Το ΝΟΗΣΙΣ συμμετείχε σε μία καινοτόμα εκδήλωση του έργου Science of Cooking, που στόχο είχε να ενδυναμώνει εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες, ώστε να ενσωματώσουν τη μάθηση STEM στη μαγειρική τέχνη, στο πλαίσιο μιας συμπεριληπτικής εκπαίδευσης.

Για το σχετικό Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Δημοσιεύτηκε 28 Μαΐου, 2024