Κατηγορίες
Featured Posts Νέα

NOESIS STEAMLAND 24 για δεύτερη χρονιά στο ΝΟΗΣΙΣ!

Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας για να γνωρίσετε τις εξωσχολικές δραστηριότητες και δεξιότητες του μέλλοντος που σχετίζονται με τα πεδία STEAM!

Σε σημείο συνάντησης παιδιών και γονέων με ομάδες και φορείς της πόλης που δραστηριοποιούνται στο ευρύ πεδίο STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics – Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνη, Μαθηματικά) μετατρέπεται και φέτος το ΝΟΗΣΙΣ, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Σας προσκαλούμε να δώσετε το «παρών» στo Φεστιβάλ NOESIS STEAMLAND 24 μαζί με τα παιδιά σας να εξερευνήσετε τις δεξιότητες του μέλλοντος και να επιλέξετε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά τους μέσα από ποικίλες STEAM δραστηριότητες.

Με περισσότερους από 30 εκθέτες (τοπικοί φορείς, εταιρίες, ΚΔΑΠ, εκπαιδευτήρια κ.ά.) το NOESIS STEAMLAND 24 σας προσφέρει την ευκαιρία να συμμετέχετε στη μεγάλη αυτή γιορτή και να γνωρίσετε τον πυρήνα της STEAM εκπαίδευσης της πόλης, μέσα από παρουσιάσεις και workshops.

Η γενική είσοδος κοστίζει 1 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το ΝΟΗΣΙΣ θα λειτουργεί κανονικά, αλλά με μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ για κάθε προβολή Πλανηταρίου, Κοσμοθεάτρου και Προσομοιωτή, καθώς και για την είσοδο στο Μουσείο Τεχνολογίας. Δεν θα ισχύσουν ημερήσια εισιτήρια.

Αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του NOESIS STEAMLAND 24 https://steamland.gr/ που ενημερώνεται συνεχώς.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε ως εκθέτες πατήστε εδώ.

 

Χορηγοί

Δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου, 2024